Vekesprodukt: Rørosrømme

Denne veka vil vi presentere rømme frå Rørosmeieriet. Denne rømmen er laga av fløyte og mjølkesyrekultur, og han er langtidssyrna, lavpasteurisert og ikkje-homogenisert. Dette gjev ein ekstra smakfull rømme med høg kvalitet og fløyelsmjuk konsistens. Rømmen er kokestabil og passar godt i både sausar, supper, dressingar og dip. Serveringstips: Du kan lage ein veldig god dip ved å blande rømmen med krydder til smør, poteter og salat frå Søstrene Råstad. -Nam-nam! : -)

Forretningsidéen til  Rørosmeieriet er å «tilby økologisk mat av høy kvalitet gjennom industrialisert håndverksproduksjon, med utspring i rike mattradisjoner og gode råvarer fra Rørostraktene»,  og dei har som mål å vera det framste økologiske meieriet i Norge. Dei legg òg vekt på at emballasjen deira skal vera miljøvenleg. Les meir om Rørøsmeieriet her.

Kom innom og få smaksprøve av rømmen torsdag, fredag eller laurdag!

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *