Vekesprodukt: Grove rundstykke frå Den Gode Baker

Desse sprøe og gode rundstykkene  frå Den Gode Baker har ein grovheitsprosent på 12%, og dei er ordentleg mettande. Rundstykkene inneheld sikta kveite, vatn, speltkli, maltekstrakt, frøblanding (solsikkekjerner, linfrø, sesamfrø, hirse, bokkveite), gjær og Himalayasalt, og dei er pynta med ei rik frøblanding. Dei steikjast i ca. 10 min. på 210 grader Celsius. Du finn dei i frysaren vår på Grøn tråd, med 10 stk. i kvar pakke. Torsdag, fredag eller laurdag kan du koma innom å få smake på rundstykkene sjølv!

Den Gode Baker  vart starta opp i liten skala i Sandefjord av danske Kim Christoffersen, ein tidlegare fabrikkblautkakebakar som hadde vorte inspirert av økologisk produksjon på Camphill-landsbyen Vidaråsen. Kim ville ikkje ha meir halvfabrikat og tilsetnadsstoff i bakinga si, og Den Gode Baker er nå ein av dei største leverandørane av økologiske bakevarer i Norge, som òg brukar lokale samarbeidspartnerar så sant dette går an.

 

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *