Vekesprodukt: Tomatsuppe frå Raske Retter

 

 

 

 

Nå skal tomatsuppa vår testast ut på dykk kundane våre ;-)! Tomatsuppa produserast av Raske Retter, og ho er eit ypparleg alternativ når du ikkje har tid til å lage suppe frå botnen av.   På pakninga skildrast smakfulle tips til korleis du enkelt kan piffe opp suppa. Torsdag, fredag  og laurdag  er du velkomen til å koma innom og smake på tomatsuppa!

Vi kan i tillegg tilby fire andre supper frå Raske Retter: Grønsakssuppe, blomkålsuppe m/quinoa, brokkolisuppe m/grøn spelt og soppsuppe.

Raske Retter held til på Østerås i Oslo, og er drive av Stephan Krogh. I tillegg til å vera økologiske, er rettane frie for palmeolje og modifisert stivelse, og dei er nøye tilpassa norske smakspreferanser med bl.a. lågt saltinnhald.

 

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *