Vekesprodukt: Glutenfritt knekkebrød frå Stokke

Vi er så fornøgde med å ha funne eit godt, norskprodusert, glutenfritt og økologisk knekkebrød at vi nå atter viser det fram som vekesprodukt.

Knekkebrødet er knasande sprøtt og inneheld økologiske, glutenfrie havregryn, tapiokamiks, solsikke, sesam, linfrø, rapsolje, vatn og himalayasalt. På torsdag, fredag og laurdag har vi gratis smaksprøve av «god-knekkebrødet» vårt. Velkomen innom for ein smak!

Den Gode Baker held til i Sandefjord og starta med ein bakar som var lei av halvfabrikata og tilsetnadsstoff. Dei bakar brød, rundstykke, kjeks og mykje anna godt av reine, økologiske og så langt det let seg gjera norske råvarer, og dei har fleire glutenfrie produkt.

 

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *